Premium Health Concepts Kft. office@premiumhealth.hu +36 30/229 21 96 Postacím: 9400 Sopron, Híd utca 54.

Heltschl lézer kiegészítők

Heltschl lézer kiegészítő egy modulokból álló koncepció

A besugárzási forma szerint: megkülönböztetünk pontszerű besugárzást pl. lézer akupunktúra, triggerpontok besugárzása és felületi besugárzást nagyobb felületű sebek, égések, horzsolások, vágások.

A csatlakoztató adapter és a hozzátartozó fényvezető applikátorok: a nehezen elérhető testrészek lézerezésére szolgálnak. Ezeknek a fényvezető applikátoroknak a használata lehetséges a lágy lézer terápia alkalmazásának bármely területén, de applikátorokat speciálisan a fogak területén történő lézeres besugárzásra és a sebcsatornák és sebtasakok lézeres kezelésére használják. Ezeknek a fényvezető applikátoroknak a használata akkor nem javasolt, ha a lágy lézer terápia nem javallott.
A cserélhető feltétekkel mindegy, hogy nagy felületű besugárzásokról, az fül-orr-gége területein végzett kezelésekről vagy standard endoszkópba történő csatlakoztatásról van-e szó: a cserélhető feltéteknek köszönhetően a Heltschl kézi terápiás lézerrel minden kezelési forma gond nélkül, egyszerűen és a lehető legnagyobb kimeneti teljesítménnyel elvégezhető.

Ezen kívül vannak különbözo formájú sterilizálható fényvezető szondák: amelyek a foggyógyászatban vagy egyéb területeken alkalmazhatók. Felületi besugárzási veszteség nélkül: Heltschl kézi terápiás lézer veszteségmentesen adja le nagy felületű területekre a látható lézersugarakat, így nincs szükség köztes adapterre a sugárszélesítéshez.