Premium Health Concepts Kft. office@premiumhealth.hu +36 30/229 21 96 Postacím: 9400 Sopron, Híd utca 54.

Adatvédelem

A Premium Kft. feliratkozója hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott adatokat a cég nyilvántartsa és kezelje. Az adatokat kizárólag saját felhasználásra gyűjtjük, azokat harmadik személynek nem adjuk át, kivéve kapcsolt vállalkozások.
A regisztráló hozzájárul  adatai (telefonszám, e-mail cím, név, cégnév, cím) mobil és helyi eszközökön való tárolásához, illetve telefonos alkalmazásokon való feldolgozásához (pl.Viber, WhatsApp, Signal).
A feliratkozó, adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Premium Kft. a számára reklámcélú anyagokat továbbítson, hírlevél formájában, az általa megadott e-mail címre, illetve hozzájárul ahhoz, hogy telefonon ajánlatokkal megkeressük.  
Amennyiben a feliratkozó nem kíván további leveleket kapni, bármikor leiratkozhat a hírlevélről. A leiratkozást a hírlevél láblécében lévő Leiratkozás a hírlevélről linkre kattintva teheti meg.
A feliratkozással a feliratkozó kijelenti, hogy az adatvédelmi nyilatkozat pontjait tudomásul vette, megértette és azokat magára nézve érvényesnek tekinti.
Ha az adataival kapcsolatban kérdése van, hívja központi telefonszámunkat: 0630/2292196.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-70322/2013